Седемте етапа на замърсяване на организма

Published by admin on

Според микробиологията, процесът на замърсяване на човешкия организъм преминава през 7 етапа, развивайки заболявания характерни за съответния период.

ПЪРВИ ЕТАП: Външно здравият човек чувства само обща умора и отпадналост. Това свидетелства за започналото запушване на нервните канали, което води до Шийна Остеохондроза.

ВТОРИ ЕТАП: Към умората се прибавя главоболие, болки в ставите, в мускулите. Извън проявата на каквито и да било заболявания, вторият етап сигнализира за това, че човек пренасища организма си със захар, или друга храна, която не е подходяща за организма му.

ТРЕТИ ЕТАП: Проява на различни алергии. Това е единствения начин, по който пренаситеният с токсини организъм, се опитва да се справи по естествен начин с тях. Стимулатори на алергичните реакции могат да бъдат различните алергени: цветен прашец, битов прах, козината на редица животни, храни, лекарства и т.н. Щом нивата на токсини в организма преминат допустимия предел, човек започва да развива различни симптоми като кашлица, честно отделяне на секрети, хроничен Синузит, Кожни обриви, Псориазис, Астма, Захарен диабет и други. Бялото течение при жените също е показател, че организма е затлачен с шлаки. Всички тези заболявания, говорят за прекомерна употреба на месо, яйца и млечни продукти. Към третия етап на замърсяване на организма спада и нощното изпускане на урина при децата, в по-късен етап от детството.

ЧЕТВЪРТИ ЕТАП: Отличава се с появата на кисти, фиброми, папиломи, полипи, аденоми, тромбофлебити, тумори, затлъстяване. Появата на папиломи, сигнализира за появата на полипи в една или друга част на червата.

ПЕТИ ЕТАП: В този етап се характеризира с так. нар. “Деформация на органите” и съпътстващите я заболявания: Ревматизъм и Полиартрит, при които пикочната киселина се натрупва в ставите и мускулите.

ШЕСТИ ЕТАП: Заболявания на нервната система. Този етап се отличава с биохимични наслоявания в нервните канали, които възпрепятстват предаването на сигнали по тях. У човешкия организъм се зараждат различни парализи, болест на Паркинсон и други.

СЕДМИ ЕТАП: Последения стадии в замърсяването на организма се характеризира с необратими болести и разлагане на клетките и органите. Ракът – отмъщението на природата за неправилното хранене и уседналия начин на живот.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!