Защо е необходима детоксикацията?

Published by admin on

Най-добрия начин да си в перфектна форма и изпълнен с енергия е като периодично подлагаш тялото си на активна детоксикация, чрез продуктите на VISION!

Чувстваш ли постоянна умора? Усещаш ли се тежък, независимо от килограмите ти? Изпитваш ли постоянна апатия и незаинтересованост? Оплакваш ли се от често главоболие и други физически неразположения?

Човешкото тяло е изключително деликатна система, която има свойството да се пречиства самостоятелно. Организмът ни постоянно отделя вредни вещества чрез дишането, през кожата и чрез отделителната система. При едни добри условия (чисти храна, въздух, вода и постигнато емоционално равновесие), организмът успява да се справя с токсините и поддържа имунната си система на високо ниво. За съжаление повечето хора (особено тези в развитите западни страни) са изложени на абсурдни условия на живот, които се изразяват във все повече болести и влошено здраве като цяло. Безразборното хранене с вредни храни, все по-отровените въздух и вода, постоянният шум, ежедневният стрес, обездвижването, употребата на алкохол и цигари и много други са причината за колапса в здравословно отношение на съвременното общество. въпреки привидния напредък на ортодоксалната медицина. Хората са стигнали до там, че смятат наднорменото тегло след определена възраст (например 35-40 години) за нещо нормално. Свързват старостта с безброй заболявания и мъки, които сякаш са “задължителни” за този етап от живота. Много от заболяванията, които са били рядкост допреди 50-60 години, днес са с епидемични размери (диабет, високо кръвно и т.н.) Истината е, че при един здравословен начин на живот тези проблеми ще изчезнат. Една от най-добрите практики, които можеш да усвоиш  за да поддържаш тялото си здраво е периодичната детоксикация на организма.

Детоксикацията е процес, при който тялото започва активно самостоятелно пречистване, освобождавайки огромно количество токсини и вредни вещества. Какво се случва в следствие на нездравословния начин на живот? Тялото не успява да се справи с всички отрови, които поема и е принудено да ги складира, докато не му се открие подходяща възможност да им обърне внимание. Ако дадем шанс на тялото си да насочи енергията и ресурсите си за да се пречисти и възобнови, то непременно ще го направи и то по най-ефективния начин. Само че много хора въобще не му дават тази възможност. Токсините и отровите в организма постепенно се трупат с годините и увреждат различните системи и органи в тялото. То естествено ни сигнализира с различни симптоми, на които често не обръщаме внимание докато не се преврънат в болести. Колкото са по-сериозни и неприятни са симптомите, толкова по-голяма е опасността за здравето.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!