Чудото на Криодробенето

Published by admin on

Компания VISION произвежда всичките си продукти по метод наречен КРИОДРОБЕНЕ, (раздробяване на активната част на растението, чрез замразяване в течен азот до -196°С и раздробяването му в условията на вакуум) което позволява да се запази цялостта на растителните клетки, без да се убива жизнената сила на растенията. Методът осигурява максимално усвояване на биологично активните вещества и тяхното положително въздействие върху човешкия организъм. В това се крие огромната разликата между продуктите на VISION и всички останали био хранителни добавки на пазара. Чрез криодробенето активните вещества достигат на 97% до човешката клетка, докато всички останали добавки, произведени по стандартен метод – едва на 20%, което значително забавя и оскъпява оздравителния процес.

Защо се използва криодробенето? Просто защото изследванията показват че топлината и окислителните процеси използвани при стандартната преработка отнемат голяма част от витамините, ензимите, жизнените и активни качества на растенията. При криодробенето се запазват над 40% от активните съставки на билката, като резултат на замразяването допълнително се активизират лечебните своиства на растението, липсва необходимостта от пълнители и свързващи компоненти.
Цялостта на растението запазено чрез криодробенето, не само доставя всички основни активни съставки но и гарантира общото им синергийно действие насочено към получаване на по-добри резултати и по-висока ефективност.

Козметичните продукти на Компанията представляват един успешен съюз между науката и природата: при тяхното производство са използвани 100% натурални активни ингредиенти и постиженията на биотехнологията — едно от най- перспективните направления на съвременната наука. Козметиката на Vision въплъщава в себе си цялото превъзходство на новаторския подход на компанията


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!