Компания VISION повече от 20 години е един от водещите световни производители на продукти за здраве, дълголетие и красота. Петдесет и пет държави по света, включително Германия, Австралия, Китай, Япония и САЩ, ни се доверяват безрезервно. Асортиментът на нашите продукти включва комплекс от биологично активни хранителни вещества за възрастни и деца, лечебно – оздравителни и козметични продукти. Полагаме максимални усилия продукцията ни да бъде ефективна и безопасна.

Всички биологично активни фитопродукти на VISION се произвеждат от изцяло натурални, екологично чисти и растителни суровини. Използването на иновативните технологии позволява напълно да се запазят ценните свойства на растенията, а произвежданите продукти да бъдат обогатени с оптимално количество полезни вещества. Повечето от продуктите на компанията се произвеждат в най-големия европейски фармацевтичен концерн “Аркофарма” във Франция и в ирландския завод “Нутрифарма” в съответствие с европейските стандарти за качество и безопасност. Всички произвеждани от компанията продукти, са сертифицирани по стандарта GMP, който гарантира, че компанията произвежда продукти изцяло от висококачествени суровини.

VISION произвежда всичките си продукти по метод наречен КРИОДРОБЕНЕ, (раздробяване на активната част на растението, чрез замразяване в течен азот до -196°С и раздробяването му в условията на вакуум) което позволява да се запази цялостта на растителните клетки. Методът осигурява максимално усвояване на биологично активните вещества и тяхното положително въздействие върху човешкия организъм. В това се крие огромната разликата между продуктите на VISION и всички останали био хранителни добавки на пазара. Чрез криодробенето активните вещества достигат на 97% до човешката клетка, докато всички останали добавки, произведени по стандартен метод – едва на 20%, което значително забавя и оскъпява оздравителния процес.

Преоткрий здравето, чрез силата на природата!

error: Content is protected !!